Passpå.

Sömn och mat är en kort resume av denna helgen. I mängder. Och med gott sällskap. Efter ett paket riskakor alldeles för sent på timmarna och en Ocean-film senare ska jag nu kosta på mig ett par timmars sömn innan  vi räknar om från ett igen och tar tag i våra liv. Igen. Au revoir

Lördag jag älskar dig som guld.

Har spenderat hela denna guldvärda dag åt meningslösa sysslor som bland annat omfattar en omorganisering och en överdrivet noggrann städning av mitt kära rum. Mitt rum som förresten varit som ett dammoln under de timmarna jag hållt på och göra iordning. Och efter att ha spenderat ett par timmar i ett rum som var som en gaskammare av damm var frisk luft något av det som låg högst på min prioriteringslista. Efter ungefär en halvtimme och fem svettiga kilometer har jag nu fått i mig en aning för mycket av en aning för god mat. Nu när jag behandlat veckans mest guldvärda dag som en halvdan "dagen innan livet blir på allvar ingen"-dag får vi se vad det blir av morgondagen. 

Vidunderligt.

"Ett bi kom in i rummet och och stack tjejen till vänster, det är därför hennes läppart är stora." Ikväll har jag varit omgiven av vidunderliga vänner. Nu sitter vi här och pratar om senila tanter och gamla klasskompisar. En orginell samtalskombination. Orginell precis som de underbar personer jag spenderat denna kväll med. Nu ska jag och mina breda axlar dra mig tillbaka till världen av social kompetens. 

Grabbkväll.

Har gått på sparläge hela dagen. Låg i sängen och skakade för bara några timmar sedan, ett par koppar te senare är jag i full gång att fixa och dona. Om en kvart ger jag mig ut och iväg mot en trevlig kväll med tjejerna. Det är sällan vi lyckas pricka in en dag som passar alla och nu när vi äntligen lyckats ska jag inte låta lite snuva hindra mig. Pizza och trevligt sällskap . Lite som en "grabbkväll" utan fotboll och öl. 
 

RSS 2.0